در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم سمنان حضرت آیت الله شاهچراغی بیان شد

رفع موانع پیشرفت تنها دانشگاه دولتی ویژه خواهران در استان با همدلی و همکاری همه مسئولین

دانشگاهیان دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) با نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم سمنان حضرت آیت الله شاهچراغی دیدارکردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مسعود نصیری زرندی سرپرست دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) در این دیدار خلاصه ای از وضعیت کنونی و عملکرد شش ساله دانشگاه بویژه فعالیت های عمرانی و امور مرتبط با زمین دانشگاه ، تامین نیروی انسانی و ... ارائه نمود.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه فرزانگان به قوت خود باقی خواهد ماند و هیچ گونه ادغامی با دانشگاه سمنان صورت نمی پذیرد گفت: دانشگاه سمنان همواره حامی و پشتیبان دانشگاه فرزانگان در مسیر رشد و توسعه بیشتر خواهد بود.

در ادامه معاون آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه دکتر احسان برهانی در خصوص برنامه های آتی دانشگاه از جمله افزایش رشته تحصیلی، افزایش ظرفیت جذب دانشجو، کسب مجوز جهت جذب عضو هیات علمی بیشتر و ... اشاره کردند.

آیت الله شاهچراغی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان وجود دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) را در استان سمنان گرانبها برشمرد و از مسئولان دانشگاه خواست به فکر رشد تنها دانشگاه ویژه بانوان استان باشند.

وی با اشاره به اینکه حمایت از دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) بعهده همه است،گفت: رفع موانع پیشرفت دانشگاه فرزانگان در استان با همدلی و همکاری نماینده مجلس، استاندار، فرماندار، رئیس دانشگاه سمنان و همه مسئولین می باشد.

نماینده ولی فقیه رمز بالندگی هر جامعه را در گرو بالندگی مراکز علمی و دانشگاه های آن جامعه بیان کرد و افزود: توجه به تربیت جوانان و دانشجویان متخصص، متدین و با مهارت بعهده دانشگاه هاست و در این بین بانوان بدلیل نسل پروری از اهمیت ویژه ای برخوردارند.