به گزارش واحد فرهنگی، به مناسبت ایام الله دهه فجر سرپرست دانشگاه جناب آقای دکتر نصیری زرندی، معاون دانشگاه جناب آقای دکتر برهانی و دیگر مسئولان با خانواده شهید «عباس دانشگر» از رزمندگان مدافع حرم دیدار کردند.

پدر شهید عباس دانشگر در این دیدار با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی این شهید والامقام گفت: ظرفیت مدیریت و توان علمی شهید عباس دانشگر بسیار بالا بود.

مؤمن دانشگر افزود: عباس پس از شهادت خود بسیار مورد توجه جوانان کشور قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: بیش از 15 یادواره شهدا برای شهید عباس دانشگر در سراسر کشور برگزار شده است.

پدر شهید عباس دانشگر با اشاره به برخی دیگر از ویژگی‌های شخصیتی این شهید والامقام عنوان کرد: عباس پیش از شهادت خود ده کتاب شهید مطهری را مطالعه و آن را خلاصه کرده بود و با اندیشه‌های شهید مطهری کاملا آشنا بود.

شهید دانشگر متولد سال 1372 بود که از سمنان برای دفاع از حرم به سوریه اعزام شده بود.

شهید «عباس دانشگر» از رزمندگان مدافع حرم ، دانشجوی دانشگاه افسری امام حسین (ع) تهران و اهل و ساکن سمنان بود که در تیرماه سال 1395 در حلب سوریه به شهادت رسید.

در دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مهدوی نژاد فرمودند:این شهدا نشانه های عظم ملتند. شهدای حرم ثابت کرده اند ما مرز را نمیشناسیم و هرجایی که دشمن باشد همانجا فرود می آییم.

در پایان با اهدای لوح تقدیر از خانواده شهید والامقام قدردانی شد.