قابل توجه دانشجویان ارجمند

اطلاعیه شماره 4 : به اطلاع كليه دانشجويان عزيز دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) مي‌رساند با توجه به مصوبه امروز (7 / 12/ 1398) هيأت رئيسه محترم دانشگاه، كليه كلاس‌هاي دانشگاه فرزانگان تا پايان سال 1398 به صورت مجازي برگزار مي‌گردد.

بديهي است كلاس‌هاي حضوري در مدت مذكور برگزار نخواهد شد.

اگر به هردليلي برگزاري كلاس‌هاي مجازي در زمان خود مقدور نباشد، كلاس‌هاي جبراني (حداقل به ميزان دوهفته) در روزهاي كاري يا ايام تعطيل تا پايان نيمسال تحصيلي جاري برگزار خواهد شد.

اطلاعيه‌هاي رسمي دانشگاه فقط مواردي است كه از طريق سايت دانشگاه منتشر مي‌گردد.

" روابط عمومی دانشگاه "

اطلاعیه شماره 3 : به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) می رساند با توجه به مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه (98/12/04) در راستای پیشگیری و حفظ سلامتی دانشجویان و کاهش نگرانی خانواده آنان، کلیه فعالیت های دانشجویی اعم از آموزشی، خوابگاه ها، سرویس ایاب و ذهاب، بوفه ها و رستوران های دانشجویی تا پایان هفته (98/12/09) تعطیل  می باشد.

بدیهی است سایر بخش ها و فعالیت های اداری دانشگاه دایر می باشد.

در خصوص وضعیت فعاليت‌های دانشگاه در هفته آینده در اطلاعیه‌های بعدی از طریق سایت و کانال دانشگاه اطلاع رسانی می‌گردد.

" روابط عمومی دانشگاه "

اطلاعیه شماره 2 : باطلاع می رساند کلیه امتحانات اعم از معرف به استاد، میان ترم و ... تا پایان اسفند ماه لغو و زمان برگزاری آن ها متعاقبا اعلام می گردد.

"معاونت آموزشی دانشگاه"

اطلاعیه شماره 1 : با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت پیش بینی مراقبت های بهداشتی در اماکن عمومی، دانشجویانی که بمنظور حفظ سلامت و درمان، امکان حضور در کلاس های درس را ندارند غیبت ایشان موجه می باشد.