طعم شيرين رقابت و يادگيري دانشجويي در رويدادي جذاب!

مرکز مشاوره دانشگاه فرزانگان از تمام هنرمندان و خوش فکران دعوت میکند با ما همراه باشید.

به منظور ایجاد زمینه‌ای جهت افزایش سطح سواد سلامت روانی اجتماعی در میان دانشجویان و ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی و ترویج فرهنگ خلاقیت و کار آفرینی و ارتقای خدمات الکترونیک به دانشجویان و آتشنایی با مدل‌های نوین کسب و کار، اولین رویداد استارتاپی سلامت روانی اجتماعی ویژه دانشجویان منطقه نه کشور با محوریت سواد سلامت روان و خود مراقبتی، افزایش تاب آوری، افزایش نشاط و امید، ابزار‌های پیشگیری دیجیتال در حوزه روان، گیم و سلامت روان با همکاری مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه نه برگزار می‌شود.

در این رویداد کارآفرینی آموزشی تجربی، دانشجویان دانشگاه‌های منطقه، علاقه‌مند به استارتاپ و صاحب ایده و اندیشه‌های نو گردهم می‌آیند تا ایده‌های خود را در فضای مشترک مطرح و عملیاتی کنند و به کمک مربیان(منتورها) خبره، کارآفرینان موفق، انتخاب گردند. در پایان به تیم اول برگزیده، ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی، لوح تقدیر و تندیس رویداد، تیم دوم ۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی، لوح تقدیر و تندیس رویداد، تیم سوم ۲۰ میلیون ریال جایزه نقدی، لوح تقدیر و تندیس رویداد، تیم چهارم ۱۵ میلیون ریال جایزه نقدی، لوح تقدیر و تندیس رویداد، تیم پنجم ۱۰ میلیون ریال جایزه نقدی، لوح تقدیر و تندیس رویداد، اهدا می‌شود.

محورهای اصلی :

✓ آموزش و ارتقای سلامت روانی اجتماعی دانشجویان

✓ توسعه مهارت های زندگی دانشجویی

✓ پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی با دریافت خدمات پیشگیرانه، مداخلات درمانی و بازتوانی دهنده

✓ تسهیل و همیاری در ارائه خدمات روان شناختی و سلامت روان به دانشجویان نیازمند

✓ افزایش سطح سواد سلامت روانی اجتماعی

✓ افزایش مهارت های کسب و کار

اهداف رویداد :

این رویداد به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دبیرخانه مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه ۹ با هدف افزایش سلامت روانی اجتماعی در میان دانشجویان و ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی و ترویج فرهنگ خلاقیت و کارآفرینی در بین دانشجویان، برگزار می شود. در این رویداد صاحبان ده تا پانزده ایده از میان ایده‌های ارسال شده، در گروه های واتساپی یا تلگرامی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

۱- ایجاد روش های نوآورانه و ابتکاری به منظور تأمین سلامت روان دانشگاهیان

۲- شناسایی افراد مستعد و خلاق به منظور کمک به اشتغال زایی در حوزه سلامت روان دانشجویان در فضای مجازی و واقعی

۳- ایجاد زمینه اشتغال پایدار و نوین برای دانشجویان

۴- تقویت روحیه مسئولیت پذیری دانشجویان به منظور حل مسائل و مشکلات جاری دانشگاه ها

۵- ایجاد فضای نشاط و پویایی در میان دانشجویان و افزایش انگیزه فعالیت های اجتماعی مؤثر در میان آنان

پیامدهای مثبت غیر مستقیم این رویداد که اهمیت برگزاری این رویداد را بیش از پیش مشخص می سازد در زیر اشاره شده است:

۱- آموزش مهارت کار گروهی یا گروه سازی

۲- افزایش انگیزه و امید اجتماعی در میان دانشجویان

۳- افزایش احساس تعلق به دانشگاه و اجتماع دانشگاهی

۴- آموزش مهارت مدیریت بحران و سازگاری فردی و اجتماعی در میان دانشجویان

۵- پیوند با روش های آموزش الکترونیکی

از شما دوستان عزیز دعوت میشود در این همایش با ما همراه و هم فکر شوید علاقمندان لطفا با شماره 02333469425 داخلی28 تماس حاصل فرمائیدو یا به ادرس ایمیل  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدپیام ارسال کنید.

همچنین می توانید در گروه شاد و خلاق دانشجویی با آی دی hamyar_farzanegan@ همراه شوید.

مرکز مشاوره دانشگاه فرزانگان