در تاريخ 30 آذرماه 1399 مصادف با يلدا ويژه برنامه با عنوان “”مهر مجازي”” به همت مركز مشاوره دانشگاه فرزانگان و همكاري سازمان ورزش همگاني استان سمنان و كانون همياران سلامت روان مركز مشاوره دانشگاه فرزانگان از ساعت 16 الي 18 در محل  تالار امير كبير دانشگاه سمنان  در سطح  منطقه اي به صورت مجازي برگزار شد.  برنامه مذكور با تلاوت قران كريم و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران آغاز شد. با پخش صلوات خاصه امام رضا محفل  مزين گرديد. در آغاز رياست محترم دانشگاه فرزانگان ضمن  آرزوي سلامتي مخاطبين،  يلدا را بهترين مجال براي نيم‌نگاهي كوتاه به لحظه‌ها  و بهترين پيام براي زيبا زيستن دانستند. جناب آقاي دكتر نصيري زرندي خدمت دبير محترم منطقه 9 مراكز مشاوره كشور و مسيولين گرامي  و خانواده هاي عزيز و دانشجويان فرهيخته   عرض خير مقدم داشتند. ايشان با اشاره به تلاش جهادگران عرصه سلامت، در خصوص رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي تاكيد  و توصيه كردند شب يلدا را با طعم «كرونا» گذران نكرده  و يلدا را به صورت مجازي و غير حضوري برگزار گردد. جناب آقاي دكتر برهاني  معاونت محترم دانشجويي، فرهنگي،آموزشي و پژوهشي ضمن عرض خير مقدم همراهي مردم را با جامعه پزشكي و رعايت بهداشت خواستار شدند. در اين برنامه كليپ هاي تبريك يلدا تهيه شده از سوي دانشگاه فرزانگان و همچنين كليپ توصيه هاي يلدايي با گويش هاي محلي استان سمنان و كليپ تبريك روز فرشته هاي آسماني پرستاران جهادگر و  موشن گرافي با عنوان هوش هيجاني كه به همت مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه فرزانگان كه در سطح دانشگاههاي كشور نشر گرديد،  نيز در اين برنامه پخش شد. رييس محترم مركز بهداشت به عنوان نماينده پزشكان در جمع مدعوين حضور داشتند.  از ديگر برنامه هاي مهر مجازي موسيقي زنده توسط گروه سونات و تك نوازي دف و حافظ خواني بود. در بخش ديگر برنامه نايب رييس سازمان ورزش همگاني استان سمنان سركار خانم خيرالدين حضور يافته و از رياست محترم و معاون محترم دانشگاه فرزانگان جهت امكان برپايي برنامه مذكور تشكر كردند. همچنين سركار خانم دكتر شيباني پژوهشگر برتر دانشگاه فرزانگان در برنامه حضور يافته و ضمن تبريك يلدا به معرفي برترين هاي انجمن هاي علمي پرداختند. قسمت ديگر اين برنامه يوگاي خنده با تيم توان افزا بود. در اين برنامه شروع برنامه پازل مهرباني مركز مشاوره دانشجويي كليد خورد. اجراي مسابقه بهترين جمله يلدايي نيز از بخش هاي جذاب اين برنامه بود كه با استقبال خوبي روبرو شد.   در اتاق فكر جملات برگزيده استخراج  و به قيد غرقه  با لحاظ 4 حرف يلدا 4 نفر برنده مسابقه اعلام و جوايز دريافت خواهند كرد.

در نهايت با تفال حافظ و تك نوازي با دف برنامه پايان يافت.

قابل ذكر است برنامه مهر مجازي اولين و تنها ترين ويژه برنامه يلداي مجازي  در سطح منطقه و اولين اعلام در سطح كشور بود.  مخاطبين اين برنامه دانشجويان، خانواده ها، مسيولين، معاونين دانشگاههاي دولتي، سازمانهاي دولتي  شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، مركز بهداشت و...بود.  برنامه مذكور با استقبال بسيار خوب همراه بود.