قابل توجه دانشجویان گرامی

اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه درخصوص اختصاص وام دانشجویی

به منظور جمع آوری اطلاعات متقاضیان وام دانشجویی در سامانه  صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری، پورتال ثبت تقاضای وام دانشجویی در سیستم فاز 2 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری امکان پذیر شده است . با عنایت به اینکه پرداخت تسهیلات منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی است. لذا دانشجویان متقاضی وام دانشجویی، می بایست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و ایجاد پرونده نیمسال دوم تحصیلی 00-99 در قسمت پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شرح زیر اقدام نمایند:

ورود به سامانه صندوق رفاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری :     www.bp. Swf. Ir

انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید(ویژه دانشجویان بدون پرونده در سامانه جامع صندوق)

وارد کردن کدملی با خط تیره با فرمت:         111-111111-1      و تاریخ تولد و انتخاب دکمه جستجو

وارد کردن تابعیت، محل صدور،مرکز آموزشی،رشته تحصیلی،نوع دوره،مقطع،سال ورود،نیمسال ورود،شماره دانشجویی،تلفن ثابت همراه و دریافت کد

صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره

در صورت تائید دانشجو توسط دانشگاه ،دانشجو با ورود مجدد به پورتال دانشجویی و ثبت دکمه کاربری و رمز عبور، درخواست وام می نماید.

دانشجوی دارای پرونده در سامانه :

ورود به پورتال دانشجویی با نام کاربری و رمز عبور(که همان کدملی دانشجو بدون خط تیره می باشد.)

ثبت درخواست وام

قابل توجه کلیه دانشجویان

پس از ثبت درخواست مراجعه دانشجو به دانشگاه جهت مطابقت و تائید ثبت نام اولیه به همراه مستندات لازم اعم از اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی،سند تعهد محضری،  سند تاهل، اجاره نامه دارای کد رهگیری، شماره حساب فعال به نام دانشجو، کارت دانشجویی و ... بر اساس نوع وام درخواستی الزامی می باشد *تائید و دادن وام به دانشجو منوط به ارائه مستندات لازم ارائه شده می باشد.

بدیهی است با توجه به ثبت اطلاعات درخواست وام در پورتال دانشجویی که از نیمسال دوم 00-99 شروع بکار نموده و درخواست وام به منزله جمع آوری آمار متقاضیان و تامین اعتبار و تخصیص بودجه  بوده و تایید پرداخت وام پس از بررسی و واجد شرایط بودن دانشجو در سیستم اتوماسیون صندوق رفاه ثبت نهایی خواهد شد.

*دانشجو می بایست باتوجه به محدودیت های فنی از ساعت 8 صبح الی 16 بعدازظهر در پورتال دانشجویی ثبت نام نماید.

*کلمه عبور برای دانشجویان قدیمی همان کلمه عبور قبلی و برای دانشجویان جدید همان 10 رقم عددی کدملی بدون خطوط بین آن است.

*سامانه صندوق رفاه دانشجویی جهت ثبت تقاضای وام ها در  نیمسال دوم00-99 تا تاریخ 20/02/1400 فعال می باشد.

لازم به ذکر است کلیه اطلاعیه ها ، فرم های مربوط به تسهیلات دانشجویی در قسمت تسهیلات دانشجویی معاونت دانشجویی وبسایت دانشگاه موجود می باشد.

اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویان

قابل توجه کلیه ورودی ها

کلیه دانشجویانی که تمایل دارند که از وامهای دانشجویی صندوق رفاه استفاده نمایند ملزم به تکمیل فرم تعهد محضری می باشند. بنابراین دانشجویان با در دست داشتن فرم تعهد نامه پیوست، جهت تنظیم به یکی از دفاتر اسنادرسمی کشور(در هر شهری) مراجعه و پس از تکمیل آن ، اصل سند را همراه با مدارک، به امور دانشجویی دانشگاه خواهران سمنان(فرزانگان) تحویل نمایند.

دانشجویان به موارد ذیل می بایست توجه داشته باشند:

- ضامن باید کارمند رسمی دولت(با ارائه آخرین حکم کارگزینی) و یا بازنشسته دولت(با ارائه گواهی کسر از حقوق) باشد.

- شماره حکم کارگزینی ضامن حتماً در برگه تعهد محضری قید گردد.

- دانشجویان توجه نمایند مشخصات و نشانی خود(وام گیرنده) و ضامن دقیق   و کامل (شامل کدپستی،تلفن و آدرس دقیق)در برگه تعهد ثبت شود.

- سند تاهل، اجاره نامه دارای کدرهگیری، شماره حساب فعال به نام دانشجو، کارت دانشجویی و ... براساس نوع وام درخواستی

لازم بذکر است چنانچه در برگه تعهد موارد فوق رعایت نشده باشد مسئولیت آن به عهده دانشجو می باشد

مدارک لازم:

تصویر کارت ملی دانشجو و ضامن

تصویر شناسنامه دانشجو و ضامن

تصویر کارت دانشجویی

اصل تعهد محضری با شرایط ذیل:

- ضامن باید کارمند رسمی دولت(با ارائه آخرین حکم کارگزینی) و یا بازنشسته دولت (با ارائه گواهی کسر از حقوق) باشد.

- شماره حکم کارگزینی ضامن حتماً در برگه تعهد محضری قید گردد.

- دانشجویان توجه نمایند مشخصات و نشانی خود(وام گیرنده) و ضامن دقیق و کامل (شامل کدپستی،تلفن و آدرس دقیق)در برگه تعهد ثبت شود

لازم بذکر است چنانچه در برگه تعهد موارد فوق رعایت نشده باشد مسئولیت آن به عهده دانشجو  می باشد.

همچنین تصویر فرم تعهد جهت ارائه در دفاتر اسناد رسمی به پیوست می باشد.

شرایط بهره مندی از تسهیلات:

الف)شرایط عمومی وام گیرندگان:

-اعتقاد به اصول دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان رسمی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

-دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجوئی

-دارا بودن اولویت نیاز مالی(به تشخیص معاونت محترم دانشجوئی)

-عدم استفاده از بورس تحصیلی ،کمک و یا وام موسسات دیگر

-در زمان دریافت وام دانشجوئی،عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت می باشد

-سپردن سند تعهد با ضامن معتبر

ب)شرایط آموزشی

ثبت نام در حداقل تعداد واحد های مورد لزوم طبق ضوابط و مقررات آموزشی

مشروط نبودن دانشجو در دو نیمسال قبل(برای دانشجویان ترم یک محاسبه نمی گردد)

انواع وام:

• وام تحصیلی(ویژه دانشجویان روزانه)
  • وام شهریه (ویژه دانشجویان شبانه)
  • وام ودیعه مسکن(ویژه دانشجویان متاهل-روزانه)
  • وام ضروری-به دانشجویانی که در نتیجه رویدادهای ذیل با مشکل مالی مواجه شده اند،حداکثر تا 6 ماه پس از وقوع رویداد تعلق می گیرد: (1)وقوع حوادث طبیعی (2)تصادف(3)فوت یکی از بستگان درجه یک (4)بیماری (5)خرید عینک طبی(6)پیش پرداخت مسکن استیجاری(7)هزینه پایان نامه تحصیلی(8)هزینه لوازم کمک آموزشی
  • وام ازدواج (ویژه دانشجویان روزانه)که در دوره دانشجوئی ازدواج کرده باشند و از تاریخ عقد کمتر از 10 ماه گذشته باشد.

جهت دریافت فرم ها به لینک زیر مراجعه گردد.

مدارک مورد نیاز وام ها

امور دانشجویی دانشگاه